توضیحات
کتاب پایتون زبانی برای هزاره سوم چاپ دوم
نویسنده : مهندس عبدالکریم سلاق
از صفر تا صد و به زبان ساده
زبان برنامه نویسی پایتون (Python) قوی ترین و پرسرعت ترین زبان جهان در عین تامین امنیت بالا می باشد. پایتون به عنوان یک «زبان همهمنظوره» (General-Purpose Language) ساخته و توسعه داده شده و محدود به توسعه نوع خاصی از نرمافزارها نیست. به بیان دیگر، میتوان از آن برای هر کاری که حتی فکرش را هم نمی کنید کاربرد دارد و جزو اولویت های زبان برنامه نویسی قرار گرفته است لذا تمام اپلیکیشن ها،سایت ها، نرم افزارها ، بازی ها ، تحلیل داده ها و کدهای مورد استفاده در ربات و غیره قیمت معرفی شده برای کارفرماها از چند صد میلیون تا چند میلیارد تومان و حتی مبالغ بالاتر نسبت به پروژه ها می باشد.
این کتاب از مقدماتی تا پیشرفته به زبانی بسیار ساده نوشته شد، تا تمامی دوستان و علاقه مندان حوزه برنامه نویسی حتی کسانی که یک خط کدنویسی بلد نیستند بتوانند از این کتاب استفاده نمایند.
دلایل محبوبیت پایتون چه هستند؟
میانگین درآمد برنامهنویسهای پایتون ممکن است بالا باشد، اما این موضوع نمیتواند چرایی اینکه بسیاری از افراد آن را به عنوان زبان برنامهنویسی محبوب خود انتخاب میکنند توضیح دهد. در ادامه دلایل محبوبیت زبان برنامه نویسی پایتون به طور جزئیتر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
۱. غولهای فناوری دنیا این زبان را دوست دارند: «گوگل» (Google)، «یوتیوب» (YouTube)، «فیسبوک» (Facebook)، «ناسا» (NASA)، «دراپباکس» (Dropbox)، «یاهو» (Yahoo)، «موزیلا» (Mozilla)، «کورا» (Quora)، «اینستاگرام» (Instagram)، «ردیت» (Reddit) و IBM تنها برخی از نامهای بزرگ فناوری به شمار میآیند که از زبان برنامه نویسی پایتون به طور گسترده برای اهداف گوناگون استفاده میکنند و به طور مستمر به دنبال استخدام مهندسهای پایتون هستند. (آمارهای ارائه شده در نمودارهای آتی مربوط به سال ۲۰۱۸ است.)
همچنین باتوجه به ارزش و مبلغ بسیار خوب پروژه ها یادگیری این زبان بسیار ارزشمند می باشد.
پایتون در میان جوامع علمی از محبوبیت فوقالعادهای برخوردار است، زیرا از آن برای محاسبه معادلات پیچیده و تحلیلهای داده استفاده میشود. زبان برنامه نویسی پایتون چیست؟به بیان فنی، «پایتون» (Python) یک زبان برنامهنویسی «شیگرا» (Object-Oriented) و «سطح بالا» (High-Level) با «معناشناسی» (Semantic) پویای یکپارچه شده برای وب و ساخت و توسعه «نرمافزارهای کاربردی» (Application software) است. این زبان برنامهنویسی در زمینه «توسعه سریع نرمافزارهای کاربردی» (Rapid Application Development) دارای جذابیت بالایی محسوب میشود زیرا دارای «انواع پویا» (Dynamic Types) و «انقیاددهنده پویا» (Dynamic Binding) است.پایتون، زبان برنامهنویسی نسبتا سادهای محسوب میشود که یادگیری آن به دلیل دارا بودن «نحو» یکتایی که بر قابلیت خوانایی تمرکز و تاکید دارد آسان است. خواندن و ترجمه کدهای نوشته شده به زبان برنامه نویسی پایتون نسبت به دیگر زبانها برای «توسعهدهندگان» (Developers) سادهتر محسوب میشود. این موضوع به نوبه خود هزینههای نگهداری و توسعه برنامههای نوشته شده به این زبان را کاهش میدهد زیرا امکان همکاری تیمها بدون مواجهه با موانع زبانی و وجود تجربیات کاری متفاوت در میان اعضای تیم را به دست میدهد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.